• banner-1
  • banner-2
  • banner-3
  • banner-4
  • banner-5
  • palayanan

    palayanan

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.
  • kaunggulan

    kaunggulan

    produk urang boga kualitas alus tur kiridit ka cikan bisa nyetél loba kantor cabang na distributor di nagara urang.
  • teknologi

    teknologi

    Urang persist di qualities produk tur kadalikeun mastikeun prosés ngahasilkeun, komitmen ka pabrik sagala jenis.
  • 公司介绍-图片2
  • 公司介绍-图片

ngeunaan Us

Guangdong Snowland Refrigeration Equipment Co, .Ltd

Guangdong Snowland Refrigeration Equipment Co ,. Ltd (disingget jadi "SNOWLAND") anu lokasina dina basa manufaktur penting dina kotana Cina-Foshan. parusahaan urang geus mangrupa perusahaan modern anu husus di manufaktur mesin full-otomatis langsung block cooling és, flake mesin és, mesin tube és sarta patali pembuatan és equipments. Ieu ngagabungkeun R & D, produksi, instalasi, diropéa, adhering ka konsép manajemen "kualitas heula, reputasi heula, layanan mimiti", produk kami téh diékspor ka leuwih ti 80 nagara jeung wewengkon di imah jeung di mancanagara, sarta geus meunang praises alus ti nasabah . produk urang ngadopsi dunya-kawentar brand asesoris na-kelas munggaran sistem manajemen produksi, anu bisa mastikeun produk kualitas sampurna.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!