• banner-1
  • banner-2
  • banner-3
  • banner-4
  • banner-5
  • Service

    Service

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.
  • kaluwihan

    kaluwihan

    produk kita duwe kualitas apik lan kredit supaya kita bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kita.
  • Teknologi

    Teknologi

    We tahan kualitas produk lan ngontrol strictly pangolahan prodhuksi, setya Pabrik kabeh jinis.
  • 公司介绍-图片2
  • 公司介绍-图片

About Us

Guangdong Snowland Pendingin Equipment Co, .Ltd

Guangdong Snowland Pendingin Equipment Co ,. Ltd (disingkat "SNOWLAND") dumunung ing basa Manufaktur penting ing kutha China-Foshan. Our company perusahaan modern wis specialized ing Manufaktur mesin full-otomatis langsung block cooling es, flake es mesin, mesin tabung es lan related nggawe es Alat. Nggabungke R & D, produksi, instalasi, pangopènan, adhering kanggo konsep manajemen "kualitas pisanan, ajining diri pisanan, layanan pisanan", Kita produk sing dièkspor luwih saka 80 negara lan wilayah ing ngarep lan luar negeri, lan wis menangaké masmur apik saka pelanggan . Produk kita nganggo donya-misuwur account aksesoris lan kelas kapisan sistem manajemen produksi, kang bisa mesthekake produk kualitas sampurna.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!